Fuks: Mogao bih da poljubim Azara

Defanzivac Lestera Kristijan Fuks rekao je da bi mogao da poljubi Edena Azara zbog gola Totenhemu.

Izvor: AK

Sreda, 04.05.2016.

15:31

Fuks: Mogao bih da poljubim Azara
Foto: Getty images

Belgijanac je postigao tek drugi gol u godinu dana, ali je on doneo Čelsiju 2:2 protiv gradskog rivala, a Lesteru titulu prvaka Engleske.

"Igrao je sjajno, mogao bih da ga poljubim. Nastala je ludnica kada je sudija svirao kraj. Gledali smo svi zajedno u kući Džejmija Vardija. Nisam mogao da se smirim, nisam znao da li da sedim ili stojim", opisao je Fuks ponedeljak veče u Lesteru.

Austrijanac je istakao upravo taj timsku duh kao ključni faktor Lesterove titule.

"To je najvažnije. Videli ste mnogo snimaka kako zajedno slavimo u Vardijevoj kući. Nije normalno da svi igrači, bez izuzetka, zajedno gledaju utakmicu, a onda slave", rekao je Fuks.

Lester će prvi trofej šampiona Engleske u klupskoj istoriji primiti u subotu u meču sa Evertonom na svom King Pauer stadionu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: