Ranijeri: Lesteru nisu potrebni superstarovi

Menadžer Lester Sitija, novog šampiona Premijer lige, kaže da njegovom timu nisu potrebni 'superstarovi'.

Izvor:

Sreda, 04.05.2016.

09:56

Ranijeri: Lesteru nisu potrebni superstarovi
Getty Images

'Lisice' su u ponedeljak krunisale najbolju sezonu u istoriji kluba, napravivši senzaciju trijumfom u najtežoj ligi sveta.

"Nisu nam potrebni superstarovi, potrebni su nam naši igrači. Želim da poboljšam ekipu, ali ne zvezdama, već pravim igračima", jasan je Ranijeri.

Italijan je zatim upozorio svoje igrače oko mogućih prelazaka u veće timove.

"Osvojili smo titiulu, a verujemo da možemo da uradimo još dobrog u budućnosti. Reći ću svojim igračima – Ako odete, nikada ne znate šta može da se dogodi. Možda odete u veliki tim i ne budete deo prvih jedanaest, a tako možete samo da nazadujete. Ovde ste kraljevi. Ostanite ovde još godinu dana, pa onda idite. Zato je jako važno biti oprezan u izboru", zaključio je Ranijeri.

Posle žurke u kući Džejmija Vardija, zvanična fešta i primopredaja krune zakazana je za subotu – kada če na 'King Pauer' stadionu gostovati Everton.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: