Šaćiri srećan zbog Kosova, da li će igrati?

Nakon što je UEFA zvanično primila Kosovo u svoju organizaciju, počinju spekulacije o tome koji će fudbaleri igrati za najnoviju evropsku reprezentaciju.

Izvor: AK

Utorak, 03.05.2016.

17:05

Šaćiri srećan zbog Kosova, da li će igrati?
Foto: Beta/AP

Nekoliko poznatih fudbalera poreklom sa Kosova igra za druge evropske selekcije, najviše ih je u Švajcarskoj, pa je pitanje da li su spremni da se promene dres.

Jedan od njih je igrač Stouk Sitija, nekada fudbaler Bajerna i Intera, Đerdan Šaćiri, koji je već istakao zadovoljstvo zbog prijema Kosova u UEFA.

Momak koji je rokom iz Gnjilana čestitao je Kosovu prijem u organizaciju putem Tvitera, postavivši sličice zastava Kosova i Švajcarske, za koju nastupa. Na Tviteru se oglasio i vezni igrač Votforda Valon Behram, koji je takođe rodom sa Kosova, iz Kosovske Mitrovice. Osim njijh dvojice mnogo je interesantnijh imena koja će sigurno dobiti poziv Kosova, kao što su Llorik Cana, Granit Džaka, Adnan Januzaj...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: