SL: Zvezdin popravni, derbi na Banovom brdu

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtom kolu plej-ofa Superlige gostuju Voždovcu sa željom da ostvare trijumf i vrate se na pobednički kolosek.

Izvor: ÐN

Ponedeljak, 02.05.2016.

11:14

Default images
Starsportphoto

Zvezda je prethodne nedelje protiv Čukaričkog, na praznoj Marakani, doživela prvi poraz ove sezone.

Tim Miodraga Božovića biće oslabljen neigranjem suspendovanih Marka Grujića i Aleksandara Kataija, ali se vraćaju Zoran Rendulić i Predrag Sikimić i što je najvažnije Ugo Vijera.

Drugoplasirani Čukarički u derbiju kola dočekuje Vojvodinu i u slučaju novog trijumfa, osmog uzastopnog, gotovo sigurno obezbediće istorijski plasman. Konkurent ekipi sa Banovog brda u borbi za poziciju broj 2, Partizan, gostuje izuzetno nezgodnom Radniku iz Surdulice, dok Borac iz Čačka, sa povratnikom Miloradom Kosanovićem na klupi, dočekuje Radnički iz Niša.

U plej-autu "rasterećeni" Novi Pazar pokušaće da odličnu seriju rezultata nastavi i protiv Javora, a najzanimljiviji duel trebalo bi da bude mali gradski derbi na Banjici između Rada i OFK Beograda.

Priliku da izbori opstanak imaće Spartak, koji dočekuje skoro otpisanu Jagodinu. Metalac i Mladost još nisu prebrinuli sve brige, ali bi lako moglo da se desi da pobednik međusobnog duela u Gornjem Milanovcu na taj način obezbedi mesto u Superligi i naredne sezone.

Raspored:
Plej-of:
Utorak:
16.00 Voždovac – Crvena zvezda
17.30 Čukarički – Vojvodina
18.00 Borac Čačak – Radnički Niš
18.00 Radnik – Partizan

Tabela:
Crvena zvezda (–1) 42 boda,
Čukarički 36
Partizan 31
Radnički Niš 29
Vojvodina 27
Radnik 25
Borac Čačak (–1) 23
Radnik 21

Plej–aut:
17.00 Novi Pazar – Javor
17.00 Rad – OFK Beograd
17.00 Spartak – Jagodina
18.00 Metalac – Mladost

Tabela:
Novi Pazar 25 bodova
Metalac 22
Javor 21
Mladost 21
Spartak 20
Rad 19
OFK Beograd 15
Jagodina 13

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: