Runi: Bili smo bolji, zaslužili smo pobedu

Fudbaler Mančester Junajteda Vejn Runi rekao je da je njegova ekipa zaslužila da pobedi Lester na Old Trafordu.

Izvor: MN

Nedelja, 01.05.2016.

17:50

Runi: Bili smo bolji, zaslužili smo pobedu
Getty Images

Dve ekipe odigrale su nerešeno u 1:1, u 36. kolu Premijer lige, „lisicama“ je bila potrebna pobeda kako bi obezbedili titulu, a „crvenim đavolima“ bi sva tri boda značila veće šanse da sezonu završe među četiri najbolja tima.

„Razočarani smo. Mislim da smo bili bolji tim i da smo zaslužili pobedu, igrali smo dobrim tempom. Mali smo ispali kada su oni postigli gol, ali smo se vratili u drugom poluvremenu i mislim da smo dominirali tada.“

Junajted ima 60 bodova, na petom mestu, četiri manje od gradskog rivala Sitija, koji ima i utakmicu manje.

„Mislim da igram OK na sredini i uživam u tome. Biće teško završiti među četiri najbolje ekipe sada, pre ovog meča znali smo da moramo da osovjimo maksimalan broj bodova u preostalim susretima“, rekao je Runi engleskim medijima posle meča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: