Erera: Da odložimo slavlje Lestera

Fudbaler Mančester junajteda Ander Erera rekao je da njegova ekipa u predstojećoj utakmici želi da odloži šampionsko slavlje Lestera.

Izvor: B92

Petak, 29.04.2016.

23:42

Erera: Da odložimo slavlje Lestera
Beta/AP

Fudbaleri Lestera igraju u nedelju protiv Mančester junajteda na Old Trafordu, i ako pobede osvojiće prvu šampionsku titulu u klupskoj istoriji. Lesteru je za titulu dovoljno da osvoji tri boda u poslednja tri kola.

Mančester junajted je peti na tabeli sa 59 bodova i ima pet manje, ali i utakmicu manje od Arsenala na četvrtom mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Takodje i trećeplasirani Mančester siti, kao i Arsenal, ima 64 bodova.

Erera je rekao da on i saigrači nisu raspoloženi da gledaju šampionsko slavlje Lestera na Old Trafordu.

"Mi mislimo na naš klub, još smo u trci. Moramo da budemo medju prve četiri ekipe, to je veoma važno. Igramo protiv Lestera, dobre ekipe koja igra fantastično. Ali, ne želimo da gledamo kako oni osvajaju titulu na Old Trafordu. Lester zaslužuje da osvoji titulu, ali nadam se da će to uraditi na svom terenu. Mi smo Mančester junajted i moramo da pobedimo kako bismo igrali u Ligi šampiona naredne sezone", rekao je Erera za Skaj Sports.

Dodao je da očekuje dobru utakmicu u nedelju.

"Lester može da osvoji titulu u nedelju, ali to nije naša stvar. Naš posao je Mančester junajted, moramo da se borimo do kraja i to ćemo da uradimo. Lester će morati da odigra veoma dobro, pošto smo mi u dobroj formi", rekao je Erera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: