FIBA podržava FIBA Evropa: Slede sastanci

FIBA je u subotu posle sastanka Izvršnog komiteta izdala saopštenje u kojem se navodi da u potpunosti podržava FIBA Evropa.

Izvor: B92

Subota, 23.04.2016.

21:21

FIBA podržava FIBA Evropa: Slede sastanci

Prethodno se pojavila informacija da će FIBA suspendovati Španiju sa Olimpijskih Igara. Te odluke nema u saopštenju, iako se navodi da svetska kuća košarke u potpunosti podržava evropski ogranak svoje organizacije.

„Nakon što smo primili izveštaj FIBA Evrope o poslednjim dešavanjima u evropskom klupskom takmičenju, odlučili smo da u potpunosti podržimo FIBA Evropu“, stoji u saopštenju u kojem se dalje navodi da će naredne sedmice biti održan sastanak sa nacionalnim savezima, ali i da će na sastanak biti pozvana Evroliga.

„Izvršni komitet je zatražio od FIBA Evrope da se sastane sa svim nacionalnim Savezima. Implementacija odluka na evropskom i svetskom nivou će uslediti posle ovog sastanka. Izvršni komitet FIBA će pozvati EKA (Evroligina firma) na sastanak narednih dana“, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: