Radonjić: Pokazali smo da možemo parirati

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je uoči trećeg meča sa CSKA u plej-ofu Evrolige da je tim pokazao da može da parira Moskovljanima.

Izvor: B92

Nedelja, 17.04.2016.

14:41

Radonjić: Pokazali smo da možemo parirati
Foto: StarSport

"Armejci" imaju 2-0 u seriji pa će u ponedeljak u Kombank areni (20:45h) imati prvu "meč loptu" za plasman na Fajnal-for.

"Čeka nas treći meč protiv CSKA, odigrali smo dva duela u Moskvi u tri dana, nakon toga došli u Beograd da se odmorimo i pripremimo za sledeći duel protiv, još jednom ponavljam jednog od favorita za osvajanje titule prvaka Evrope. Imaju puno razloga da razmišljaju da će moći da dodju do tog trofeja. Mi smo u oba meča u Moskvi pokazali da možemo biti konkurentni", izjavio je Radonjić.

Radonjić je dodao da će ceo tim, uz pomoć navijača, dati maksimum da ponovi istu igru i napravi izennađenje.

"Gudurić se vraća, pauza nije bila mala, bolest ga je isprečila, pa se ne očekuje da će biti na nivou dosadašnjih partija u Evroligi. Verujemo da ćemo moći da izadjemo i odigramo jedan dobar meč, da damo sve od sebe, svoj maksimum i da budemo na kraju zadovoljni", poručio je Radonjić.

Treća utakmica četvrtfinala Evrolige između Crvene zvezde i CSKA igra se u ponedeljak od 20.45 sati u Areni.

Ukoliko bude bio potreban četvrti, ekipe se se preseliti u halu "Aleksandar Nikolić", popularni Pionir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: