Teodosić: Ovo je CSKA u plej-of režimu

Košarkaš moskovskog CSKA Miloš Teodosić rekao je da je njegov tim odigrao veoma dobru utakmicu u duelu sa Crvenom zvezdom.

Izvor: JT

Utorak, 12.04.2016.

23:46

Teodosić: Ovo je CSKA u plej-of režimu
Getty Images

Moskovljani su sa 84:74 slavili protiv ‘crveno-belih’ i poveli sa 1-0 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige, a Teodosić je u tom trijumfu učestvovao sa 23 poena.

Rekao bih da je ovo CSKA u plej-of režimu. Odigrali smo veoma dobru utakmicu. Moramo da se odmorimo i odigramo još jednu dobru utakmicu i pokušamo da sa 2-0 odemo u Beograd. Potrebno je da nastavimo da igramo dobru odbranu i to je ključ za pobedu u drugoj utakmici”, rekao je Teodosić.

Trener ‘Armejaca’ Dimitris Itudis istakao je da je njegov tim tokom gotovo cele utakmice držao kontrolu nad dešavanjima na terenu.

Dobro smo se pripremili za utakmicu, znali smo da nas čeka teška serija jer je Zvezda fizički jaka. Manje-više smo kontrolisali utakmicu. Imali smo dobre trenutke u odbrani, ali i loše. Imali su 15 ofanzivnih skokova i to treba da nas zebrine, ali ćemo poraditi na tome. Svakako ćemo pogledati snimak, videti gde smo grešili, a gde smo bili dobri”, rekao je Itudis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: