Radonjić: Držali smo se

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegov tim odigrao dobro u prvoj utakmici sa CSKA, ali da je u pojedinim trenucima mogao da bude i bolji.

Izvor: JT

Utorak, 12.04.2016.

22:33

Radonjić: Držali smo se
Starsportphoto

Moskovljani su poveli sa 1-0 u četvrtfinalnoj seriji trijumfom na svom terenu sa 84:74.

Čestike CSKA na pobedi. Dobro smo počeli utakmicu, ali je CSKA brzo odgovorio. Teodosić je dao našem rivalu samopouzdanje i prednost. Uspeli su da dođu do prednosti, ali se nismo predavali i uspeli smo da ostanemo u utakmici u tim trenucima. Isto se desilo i u drugom poluvremenu, držali smo se, ali su oni preuzeli kontrolu i poveli u seriji”, naglasio je Radonjić.

Serija se nastavlja već za dva dana, takođe u Moskvi, a Radonjić veruje da njegov tim može da odigra jednako dobro i taj meč.

Pokušaćemo da odigramo i drugu utakmicu ovako dobro. Imali smo šansu da budemo još bliži, ali u finišu posle izgubljene lopte Micića nismo uspeli da budemo dobri u defanzivnom skoku. Bilo je još trenutaka kada smo mogli da reagujemo bolje”, istakao je Radonjić.

Krilni košarkaš Zvezde Nemanja Dangubić rekao je da su ‘Armejci’ zasluženo došli do prednosti u seriji.

Dobra utakmica za nas. CSKA je pokazao kvalitet i zaslužio je pobedu, odigrali su bolje od nas. Bili smo blizu tokom cele utakmice i sigurno smo sigurni određenim segmentima utakmice. Moramo da se okrenemo drugoj utakmici, a malo je vremena za pripremu”, rekao je Dangubić.

Naredna utakmica između CSKA i Zvezde igra se u četvrtak od 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: