Štimac: Mrzim da igram protiv Tea

Centar Crvene zvezde Vladimir Štimac kaže da ne voli da igra protiv Miloša Teodosića, plejmejkera CSKA.

Izvor: SO

Utorak, 12.04.2016.

13:48

Štimac: Mrzim da igram protiv Tea
Starsport

“On je jedan od najboljih bekova u Evropi, igrali smo zajedno pet godina u reprezentaciji i mrzim da igram protiv njega! Poznajem ga, moj je veliki prijatelj, vrhunski je plejmejker već više od pet godina“, napisao je Štimac u blogu za sajt Evrolige.

“On i Nando de Kolo imaju sjajnu sezonu – pričao sam sa Milošem malo ovih dana, ali kada izađemo na teren, borićemo se za različite timove“, dodao je centar crveno-belih.

Prva utakmica na programu je od 19 sati u Moskvi.

“Prilazimo meču kao i uvek – naporni treninzi i spremanje taktike, gledali smo ih mnogo i na snimcima. Predstoje nam neki od najvažnijih mečeva u karijeti i moramo da budemo spremni. Kinzi je jedini od nas koji je igrao plej-of Evrolige ranije, niko drugi nema to iskustvo“.

Štimac se posebno raduje trećem meču u Beogradskoj areni.

“Nema potrebe da vam govorim, biće pune tribine i neverovatna atmosfera, neće moći igla da padne. Svesni smo da nas cela zemlja gleda, ali koncentrisani smo na svoj posao“, zaključio je Štimac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: