Javor i Pukl ponovo sude Cedeviti i Zvezdi

Košarkaši Crvene zvezde igraju u utorak protiv Cedevite drugi meč polufinalne serije ABA lige.

Izvor: B92

Nedelja, 20.03.2016.

10:48

Javor i Pukl ponovo sude Cedeviti i Zvezdi
Starsport

U taboru crveno-belih nisu bili zadovoljni izborom sudija za prvi meč, a slično je i za drugu utakmicu koja se igra u Zagrebu.

Naime, delegaciju srpskog i regionalnog šampiona je u Zagrebu, gde se održava Skupština ABA lige, sačekalo neprijatno iznenađenje, pošto im je saopšteno da će ponovo Damir Javor biti sudija na duelu sa Cedevitom.

Zvezda je još početkom sezone, posle poraza u Zagrebu opd Cedevite u meču koji je takođe Javor sudio, zatražila izuzeće ovog arbitra koji je posle te utakmice drastično kažnjen.

Ipak, on će ponovo deliti pravdu crveno-belima, iako prema kriterijumu lige ne bi trebalo da bude među sudijama koje sude završnicu jer nije bio među najbolje ocenjenima, o čemu smo već pisali.

Uz Javora će delioci pravde u utorak u Zagrebu biti Saša Pukl koji je takođe sudio i prvi meč u Beogradu, kao i Sašo Petek.

Zvezda je prvi meč dobila sa 97:88 i na pobedu je od finala u kojem je već Mega Leks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: