Radonjić: Ako hoćemo da budemo šampioni...

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da su njegovi košarkaši bili odlični i da će morati dobro da se spreme za revanš sa Cedevitom.

Izvor:

Utorak, 15.03.2016.

22:37

Radonjić: Ako hoćemo da budemo šampioni...
StarSport

"Ako hoćemo da budemo šampioni, dobro je da dobijamo ove utakmice, protiv ovako velikih protivnika. Tim je bio dobar večeras. I Cedevita je bila odlična, moraćemo dobro da se spremimo za Zagreb", rekao je Radonjić.

Zvezda je pobedila posle produžetka 97:88 i tako povela protiv Cedevite u polufinalnoj seriji plej-ofa Jadranske lige.

Radonjić je kazao da je njegova ekipa bila pred velikim opterećenjem.

"U serijama koje se igraju na dve pobede, važnost prve utakmice je veća. Generalno, kada se igra na nekoliko pobeda, domaćinu prvi meč predstavlja dodatno opterećenje", kazao je trener crveno-belih.

On je dodao da je publika prepoznala težinu situacije i kvaliteta protivnika i zahvalio joj je na pomoći i ambijentu koji je stvorila.

Radonjić je istakao da 'veruje' da će u Zagrebu biti isti uslovi za Zvezdu, kao što je Cedevita imala u Beogradu.

Crnogorski stručnjak je naveo i da se nada da Tarens Kinzi nije ozbiljnije povređen i da će svi biti spremni za narednu utakmicu, koju će Zvezda u petak igrati protiv Unikahe u Malagi u Evroligi.
StarSport
Kada je reč o Kvinsiju Mileru, za koga su mediji pisali da je napadnut u noćnom klubu, Radonjić je kazao da postoje ljudi u Crvenoj zvezdi koji su zaduženi za to.

"Ima ko je zadužen da vodi računa o tim stvarima. Ja sam se bavio utakmicom, on je došao spreman i odigrao dobro. Što se tiče terena odradio je dobro, ostalo, zna se ko o tome vodi računa. Ako je napravio neki prekršaj, biće napravljena konkretna analiza, kakva i treba u klubu kakav je Zvezda", rekao je Radonjić.

Košarkaš crveno-belih Marko Gudurić rekao je da je njegova ekipa zabeležila veliku pobedu.

"Utakmica je bila teška, kao i svaka sa Cedevitom. Digli smo se posle pada pred kraj poluvremena, igrali čvršću odbranu i pobedili u neizvesnoj završnici. Ne mora ovo ništa da znači, samo je 1:0. Čeka nas revanš u Zagrebu, gde ćemo probati da prodjemo u finale", rekao je Gudurić.

Druga utakmica polufinalne serije regionalnog takmičenja će se igrati u utorak od 20.00 u Zagrebu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: