Bilan: Pušteno im je guranje pod košem

Centar Cedevite Miro Bilan rekao je posle poraza od Crvene zvezde da je njegov tim trebalo da slavi u regularnom toku.

Izvor: B92

Utorak, 15.03.2016.

21:50

Bilan: Pušteno im je guranje pod košem
Starsport

Cedevita je imala šut za pobedu, ali je Pulen promašio, Zvezda je u produžetku slavila sa 97:88 i došla do 1-0 u polufinalnoj seriji ABA lige.

„Još jedna neizvesna utakmica, mislim da je za gledaoce bilo dosta zanimljivo. Što se nas tiče, mislim da je trebalo da pobedimo u regularnom toku. Jednostavno, u jednom periodu se nismo snašli na njihovu veliku agresivnost na skoku i tu je trebalo da budemo čvršći. Neke stvari nisu ni do nas, ali trebalo je da uzmemo neke lopte i mislim da bi onda dobili“, rekao je Bilan i dodao:

„Pred kraj utakmice smo malo pali sa snagom, nismo više bili tako čvrsti, oni su bili dosta agresivni, malo im je pušteno da guraju na skoku, to su oni dobro iskoristili i to je bilo to.“

Iako je atmosfera u Pioniru bila sjajna, Bilan ne smatra da je publika imala presudan uticaj.

„Mislim da nije previše, možda je njima pomogla u nekim trenucima kada je bilo teško da im da impuls, ali mislim da publika nije ništa odlučivala. Ja se nadam da za nedelju dana možemo da odigramo sličnu utakmicu ako budemo pametni i koncentrisani mislim da ćemo pobediti.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: