Radonjić ponovo zove: Dođite, budite uz nas

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić kaže da je domaći teren prednost crveno-belih, ali i da očekuju neizvesnu polufinalnu seriju ABA lige.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 14.03.2016.

16:10

Radonjić ponovo zove: Dođite, budite uz nas
Starsport

"Značaj polufinala je ogroman za oba tima, sa nabojem u duelima, ali spremni smo za trijumf. Cedevita igra sjajno u Evroligi i sigurno bi u Top16 fazi imala više pobeda da su je povrede zaobišle. Dolaze ambiciozni u Beograd, ali na nama je da ih dobijemo prvi put u ABA ligi ove sezone", rekao je Radonjić na zajedničkoj konferenciji za medije u hotelu Kraun plaza.

On je još jednom pozvao navijače da pruže podršku njegovim timu i ispune halu Pionir.

"Navijači, dođite i budite uz nas da dođemo do prve pobede", ponovo je Radonjić pozvao navijače, kao i posle meča sa Panatinaikosom, i dodao da priče o plasmanu u Evroligu ne utiču na ekipe.

Crnogorski trener nije želeo previše da komentariše arbitre koji su delegirani, pre svih Javora na kojeg su iz Crvene zvezde imali zamerke.

"Ovo mi je 10. godina u ovom takmičenju i normalno da znam o čemu se radi. Naše je da se fokusiramo na teren, a kada se pojave na terenu biće borba".

Kapiten crveno-belih Branko Lazić veruje da u trijumf na početku serije.

"Konačno kreće plej-of serija. Imali smo mnogo problema zbog povreda cele sezone, ali i dalje smo u igri za odbranu trofeja. Daćemo maksimum da odbranimo domaći teren".

Utakmica između Crvene zvezde i Cedevite igra se u utorak od 18.45 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: