Sportski direktog Mege gost ‘Ol star’ vikenda

Sportski direktor Mega Leksa Goran Ćakić otputovao je u Toronto gde će prisustvovati ‘Ol star’ vikendu NBA lige i kampu „Košarka bez granica“.

Izvor: JT

Petak, 12.02.2016.

23:52

Sportski direktog Mege gost ‘Ol star’ vikenda
Starsportphoto

Ćakić će se za vreme boravka u Kanadi susresti sa nekoliko zvaničnika iz najjače lige na svetu, a biće u prilici i da prisustvuje svim aktivnostima u vezi sa najprestižnijim kampom za igrače do 18 godina.

Tokom boravka u Torontu, Ćakić će posetiti i bivšeg igrača Mege Nikolu Jokića, koji sa velikim uspehom ove sezone igra za Denver Nagetse. Jokić je izabran da predstavlja ‘Tim sveta’ na utakmici Zvezda u usponu.

Mega Leks je trebalo da imao još jednog predstavnika velikog košarkaškog događaja u Torontu – Aleksandra Aranitovića, ali je on zbog povrede morao da propusti prestižni međunarodni kamp za košarkaše do 18 godina „Košarka bez granica“. Na tom kampu će učestvovati košarkaš Crvene zvezde Boriša Simanić i Miloš Glišić iz Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: