Jović: Nisam mogao da se ispravim

Jedan od ključnih igrača Crvene zvezde Stefan Jović pauziraće desetak dana zbog povrede mišića trbušnog zida.

Izvor: AK

Četvrtak, 11.02.2016.

23:32

Jović: Nisam mogao da se ispravim
Foto: StarSport

Jović je počeo meč protiv Cedevite u sedmom kolu Evrolige, ali je zbog bolova odigrao manje od četiri minuta.

"Kao i svaki put svako od nas se žrtvuje koliko može, hteo sam da igram, da pomognem, ali jaki su bolovi u donjem trbuhu pa nisam mogao više da se ispravim što je najveći problem", rekao je Jović posle meča.

On se povredio još sredinom januara, ali je povreda tek sada postala neprelazna prepreka.

"Povredio sam se još protiv Panatinaikosa (14. januar), ali nisu bili jaki bolovi pa sam nastavio da igram. Problem se povećavao i povećavao, sinoć (sreda) smo ustanovili šta je problem, krećem sa rehabilitacijom, trebalo bi da budem spreman za Kup (17-20. februar, Niš)", rekao je Jović.

Njegovo odsustvo na parketu se ipak nije preterano osetilo, sjajno ga je zamenio Vasilije Micić sa 14 poena (4/7) uz 9 asistencija i 4 skoka.

"Vasa je veliki potenijal, drago mi je što je odradio svoj deo posla, vodio ekipu, organizovao napade, pogađao bitne šuteve. Ne samo on, ne bih da izostavim nikog drugog. Oganizovana, pre svega defanzivno jedna od boljih utakmica od Lokomotive", istakao je Zvezdin plejmejker.

Zvezda je trijumfom nad Cedevitom zadržala velike šanse da se plasirao u Top 8 fazu Evrolige.

"Prvo da nagovestim da smo imali dobar raspored u prvom krugu, maksimalno iskoristili domaći teren nastavili da pobeđujemo što nam je veoma bitno. Idemo korak po korak, utakmica po utakmica, nećemo da pričamo o onome što svi žele da čuju, ima još mnogo do Top 8", zaključio je Jović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: