Klop: Nije bio faul pre gola

Vest Hem je eliminisao Liverpul u šesnaestini finala FA kupa golom u 121. minutu, a menadžeri oba kluba su kritikovala suđenje.

Izvor: AK

Sreda, 10.02.2016.

11:15

Klop: Nije bio faul pre gola
Foto: Getty images

Trener "redsa" Jirgen Klop smatra da slobodni udarac posle kog je Angelo Ogboda doneo pobedu "čekićarima" nije trebalo da bude sviran.

"Nisam dovoljno dugo ovde da bih mogao da sudim o ovakvim stavima. Ako ste zadovoljni učinkom sudija onda tako napišite, ako niste kažite. Bilo je mnogo situacija za koje bih rekao da su bile smešne. Ja bih doneo nekoliko drugačijih odluka, za oba tima", rekao je Klop.

S druge strane, trener domaćina Slaven Bilić je kritikovao brojne odluke koje je doneo glavni sudija Rodžer Ist.

"Svirano je mnogo prekršaja koji po mom mišljenju nisu bili faulovi. Naravno da kada pobediš to ti nije bitno, ali generalno nisam srećan zbog brojnih odluka", rekao je hrvatski stručnjak.

Iako je Liverpul nedavno izborio plasman u finale Liga kupa, Klop ne može baš da uživa na Enfildu, jer njegov tim nije dobio na poslednjih pet mečeva, od toga dva u Premijer ligi.

"Trenutno nije baš sunčano u Liverpulu. Ispuštena prednost od dva gola (2:2 sa Sanderlendom proteklog vikenda), menadžer u bulnici (Klop operisao slepo crevo), eliminacija iz FA Kupa. Ali sutra će ponovo zasijati. Ako želimo, svi zajedno, možemo izvući dosta pozitivnih stvari iz ove utakmice", istakao je Klop.

Liverpul predstojećeg vikenda gostuje Aston Vili, dok Vest Hem ide na noge Noriču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: