KKCZ: Karte za Cedevitu od utorka

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je da će prodaja ulaznica za utakmicu sa Cedevitom početi u utorak u 10 časova.

Izvor: JT

Ponedeljak, 08.02.2016.

15:11

KKCZ: Karte za Cedevitu od utorka
Starsportphoto

Karte za utakmicu sedmog kola Top16 faze Evrolige, koja se igra u četvrtak od 20 časova, prodavaće se u dve poslovnice Eventima – u “Kombank areni” i Domu omladine.

Pozivamo naše navijače da ponovo, ispune dvoranu ‘Pionir’ do poslednjeg mesta i još jednom pomognu timu sjajnom i gromoglasnom podrškom da dođe do vrlo važnih bodova, i četvrte pobede u Top16 fazi Evrolige”, stoji u saopštenju Zvezde.

Karte za tribine koštaju 1.000 dinara, za parter 1.800, za plavu i belu ložu 2.500, a za ložu 3.500 dinara. Za mesta pored terena potrebno je izdvojiti 10.000 dinara.

KK Crvena zvezda Telekom se još zahvaljuje navijačima na gromoglasnoj, nezapamćenoj podršci tokom utakmica sa Unikahom i Lokomotivom, ali i na fer i sportskom navijanju jer tokom tih mečeva nije bačen ni jedan predmet na teren. KK Crvena zvezda Telekom podseća, da klubu i dalje preti opasnost da neki od narednih, takmičarski izuzetno važnih mečeva u Evroligi, igra pred praznim tribinama, posle kazne koja je izrečena za ubacivanje predmeta tokom utakmice sa Fenerbahčeom”, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: