'Tigrice' žele revanš protiv Železničara

Rukometašice Radničkog u okviru 13-og kola SRLS za žene dočekuju ekipu Železničara iz Inđije u subotu 6. februara u hali „Jezero“.

Izvor: ÐN

Petak, 05.02.2016.

23:38

'Tigrice' žele revanš protiv Železničara
Getty Images

Trener ’Tigrica’ Aleksandar Radosavljević rekao je da je protivnička ekipa dužnik njegovoj zbog rezultata iz prvog meča.

„Pre svega bih napomenuo da nam je ekipa Železničara ostala dužnik iz prvog dela prvenstva uzevši nam bod na svom terenu.Utakmica će imati višestruki značaj,naravno osvajanje dva boda je prioritet.Iduće nedelje gostujemo trećeplasiranoj Naisi a posle toga dočekujemo ekipu Izvora,lidera na tabeli i ovaj susret će nam pokazati u kakvoj su formi naŠe devojke pred dva važna meča u borbi za što bolji plasman pred plej-of.Ne podcenjujući ekipu Železničara očekujem maksimalno zalaganje svojih devojaka,dobru utakmicu i našu pobedu“, istakao je Radosavljević.

„Mi se za svaku utakmicu spremamo istim intenztetom bez obzira ko je protivnik,ali sutra imamo i motiv više.Radile smo na ispravljanju uočenih grešaka i na novim taktičkim varijantama.Željno očekujemo sutrašnju utakmicu i iskoristila bih priliku da pozovem naše navijače da nas podrže i da zajedno proslavimo novu pobedu“, nadovezala se Vanja Lukić.

Početak utakmice je zakazan za 18 časova a sudiće sudijski par Srđan Lončarević i Dobrosav Knežević iz Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: