Stan: Novak i ja se poštujemo, zabavna je osoba

Stan Vavrinka, četvrti teniser sveta, rekao je da između Novaka Đokovića i njega postoji veliko poštovanje, istakavši da je Srbin veoma zabavna osoba.

Izvor:

Četvrtak, 31.12.2015.

17:15

Default images
Getty Images

Švajcarac se nalazi u Abu Dabiju, gde će učestvovati na egzibiciji zajedno sa Rafaelom Nadalom, a novinarima je otkio koliko mu znači titula na Rolan Garosu, do koje je stigao trijumfom upravo pobedom nad velikim prijateljem u velikom finalu.

"Ta pobeda je najveća za mene u 2015. godini i neizmerno mi znači titula, moja druga na Gren Slemovima. Ono što je čini posebnom je da sam do nje stigao pobedama nad prvim i drugim teniserom sveta", kaže Vavrinka.

Stan i Novak poslednjih sezona često sparinguju zajedno, spremajući se zajedno za izazove na najvećim turnirima, a u njihovim zvaničnim duelima može se videti ogromno poštovanje i drugarski odnos. "Novak je fantastičan atleta i veoma zabavna osoba. Između nas postoji veliko poštovanje. Igrali smo nekoliko velikih mečeva, iz kojih nosimo specijalne momente i uspomene", dodao je Stan.

Za kraj, Vavrinka je naglasio i da je veliki udeo u njegovim uspesima imao i njegov trener Magnus Norman, koji od aprila 2013. radi sa njim.

"Magnus je sjajna osoba. Sviđa mi se način na koji komunicira sa mnom, a pri tom poseduje divnu viziju same igre. I sam je bio veliki igrač, pa tako vrlo dobro zna kakav je osećaj igrati finale Gren slema", zaključio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: