Murinjo: Nadam se miru, moralu i samopouzdanju

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo rekao je posle pobede nad Makabijem u Tel Avivu (4:0) da se nada da će stvari krenuti kako treba za njegov tim.

Izvor: SO

Utorak, 24.11.2015.

23:14

Default images
Beta/AP

“Ova pobeda je veoma važna, pogotovo uzevši u obzir rezultat u Portu. Važno je i što smo vezali dve pobede u nekoliko dana – nadam se da će doći mir, moral i samopouzdanje“, rekao je Portugalac.

“Odigrali smo dobro prvo poluvreme, ali u drugom smo se uspavali dok opasnost nije došla. Rezultat 4:0 je previsok, Makabi se dobro držao sa desetoricom“, dodao je Murinjo.

Prvi gol postigao je štoper Gari Kejhil u 20. minutu.

“Potrebno je da izgradimo samopouzdanje i ’momentum’ i da krenemo u pravom smeru“, kaže Kejhil.

U poslednjem kolu Čelsi dočekuje Porto u duelu ekipa koje imaju po deset bodova, a Dinamo sa osam bodova u Kijevu dočekuje Makabi koji je bez šanse za plasman.

Grupa G:
Porto – Dinamo Kijev 0:2
(Jarmolenko 35p, Gonsales 64)
Makabi Tel Aviv – Čelsi 0:4
(Kejhil 21, Vilijan 74, Oskar 77, Baba 91)
Tabela: Čelsi 10, Porto 10, Dinamo Kijev 8, Makabi Tel Aviv 0

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: