Suares: Srećan sam zbog Mesija, najbolji je

Napadač Barselone Luis Suares bio je oduševljen povratkom saigrača Lionela Mesija koji je postigao dva gola u pobedi nad Romom.

Izvor: ÐN

Utorak, 24.11.2015.

23:10

Default images
Beta/AP Photo/Emilio Morenatti

Barselona je potvrdila da se nalazi u sjajnoj formi savladavši Romu sa velikih 6:1, a Suares i Mesi postigli su po dva pogotka.

To je bio prvi meč Argentinca na domaćem terenu posle dvomesečne pauze zbog teške povrede kolena.

„Mesi je najbolji na svetu i srećan sam zbog njega, njegovih golova i činjenice da je mogao da igra celu utakmicu“, rekao je Suares.

Barselona sa 13 bodova zauzima prvo mesto u Grupi E, Bajer i Roma nalaze se na deobi drugog sa po pet, dok je BATE sa bodom manje na poslednjem četvrtom mestu.

„Svi igrači koji su ušli uradili su ono što se od njih očekuje. Odigrali smo perfektnu utakmicu, veoma kompletnu, ali je bilo prostora u prvom poluvremenu. Mesi, Nejmar i ja smo srećni zbog ekipe i srećni što igramo za ekipu“, dodao je Urugvajac.

U utakmicama poslednjeg šestog kola Grupe E devetog decembra će Bajer iz Leverkuzena ugostiti Barselonu, a Roma će dočekati BATE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: