Fonjini: Mogu još bolje protiv Rafe

Italijanski teniser Fabio Fonjini izjavio je da i dalje može da popravi igru protiv Rafaela Nadala, iako ga je dobio tri puta ove godine.

Izvor: ÐN

Petak, 09.10.2015.

23:52

Default images
Photo by Elsa/Getty Images

Nadal i Fonjini sastaće se u polufinalu ATP turnira iz serije 500 u Pekingu, a taj meč na programu je u subotu ujutru po našem vremenu.

Sa Rafom Fabio ima negativni skor 3-5, ali mu ove sezone zadaje mnogo muka, pošto je slavio tri od njihova četiri okršaja.

Prvo je u Rio de Žanieru Fonjini neočekivano slavio sa 1:6, 6:2, 7:5, a onda je upisao novu pobedu na šljaci, ovoga puta u Barseloni sa 6:4, 7:6 (8-6). Nadal je potom slavio u Hamburgu 7:5, 7:5, ali je Fonjini pobedio u trećem kolu US opena – 3:6, 4:6, 6:4, 6:3, 6:4.

„Srećan sam jer i dalje igram dobro. Ovo mi je prvo polufinale Pekinga, što je takođe sjajno. Još više sam srećan jer sutra igram protiv sjajnog šampiona ponovo, peti put ove godine. I dalje mogu da se popravim“, rekao je Fonjini.

On je potom otkrio da je zadovoljan partijama koje pruža.

„Osećam se dobro, komforno i opušteno na terenu. To je nešto što mi je pomoglo da dobijam važne poene. Govorio sam i pre Njujorka da se osećam drugačije. Počeo sam da ’osećam’ igru i da igram veoma dobro. Mislim, imao sam sjajan US open, dobio tri meča u Dejvis kupu i sada sam prvi put u polufinalu Pekinga“, dodao je Italijan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: