Matić: Nismo hteli da budemo klovnovi na slavlju

Nemanja Matić rekao je da on i njegovi saigrači u utakmici u Elbasanu nisu želeli da budu "klovnovi na slavlju" Albanaca i da je ekipa zasluženo pobedila.

Izvor: MN

Petak, 09.10.2015.

00:22

Default images
Starsport

Srbija je u Elbasanu pobedila Albaniju sa 2:0, golovima Aleksandra Kolarova i Adema Ljajića u sudijskoj nadoknadi vremena.

"Oni su mnogo slavili i pre nego što je počela utakmica a mi nismo želeli da budemo klovnovi na tom slavlju. Na kraju je presudio naš kvalitet i zasluženo smo pobedili", rekao je Matić novinarima u Elbasanu.

Srbija nema šanse za plasman na Evropsko prvenstvo 2016. godine, pretposlednja je sa četiri boda, a Albanija još ima šanse, nalazi se na trećem mestu sa 11 bodova, bodom manje od drugoplasirane Danske, ali i utakmicom manje.

"Nije bilo lako, bio je veliki pristisak na nama što se videlo na početku jer smo bili bojažljivi. Drago mi je zbog našeg naroda, bar smo delom uspeli da vratimo veru u fudbal. Pokazali smo zrelost i ovim putem treba da nastavimo", rekao je fudbaler Čelsija.

Matić je rekao i da žali zbog rezultata Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

"Naravno da žalim, daćemo sve od sebe da u narednim utakmicama pokazujemo da Srbija zna da igra fudbal. Narod treba da nas podrži jer bez toga ne možemo ništa. Svi zajedno treba da se promenimo", rekao je Matić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

99 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: