Partizan se kasno probudio

Hokejaši Partizana osvojili su treće mesto u prvoj rundi Kontinental kupa koja je u nedelju završena u Beogradu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.10.2015.

11:02

Default images

Crno-beli "oklopnici" u poslednjem kolu u direktnom duelu za treću poziciju ubedljivo savladali su izraelski Rišon Devils rezultatom 9:1 (2:0, 5:0, 2:1).

U redovima Partizana briljirao je kapiten Marko Milovanović sa četiri pogotka, uz jednu asistenciju. Po jedan gol postigli su Boris Gabrić (dve asistencije), Nenad Raković, Srđan Ristić, Pavle Ogrizović (1as) i Nemanja Janković.

Pobednik prve runde (Grupa A) Kontinental kupa jeste ekipa CSKA Sofija. Šampion Bugarske je u poslednjem kolu, u meču koji je odlučivao o prvom mestu i plasmanu u narednu rundu, savladao turski Zejtinburnu iz Istanbula rezultatom 9:5 (1:2, 3:3, 5:0).

Partizan je od obe te ekipe doživeo poraze i nije se plasirao u sledeću fazu takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: