Sulejmani strelac u trijumfu Jang Bojsa

Fudbaleri Jang Bojsa pobedili su Grashoper sa 3:1 u 11. kolu švajcarskog prvenstva, a strelac jednog gola bio je Miralem Sulejmani.

Izvor: JT

Ponedeljak, 05.10.2015.

10:18

Default images
Getty Images

Sulejmani, koji je uvršten na spisak igrača reprezentacije Srbije za utakmice sa Albanijom i Portugalom, postigao je gol u 37. minutu za 2:0.

Prethodno je Leonardo Bertone doveo tim iz Berna u vođstvo pred 22.500 gledalaca, da bi Munas Dabur smanjio na 2:1 u 50. minutu. Konačan rezultat u nadoknadi vremena postavio je Renato Štefen.

Sulejmani je u pobedi nad Grashoperom postigao svoj četvrti gol ove sezone u švajcarskom prvenstvu. Odigrao je svih 90 minuta, isto kao i Milan Vilotić za Jang Bojs i Vaso Vasić na golu poraženog tima. Nemanja Antonov ostao je na klupi Grashopera.

Reprezentaciju Srbije prvo u četvrtak očekuje gostovanje Albaniji, a tri dana kasnije dočekuje Portugal u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine. ‘Orlovi’ su uveliko bez ikakve šanse da se plasiraju u Francusku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: