Teri: Ako nas neko izvuče, to će biti Murinjo

Kapiten fudbalera Čelsija Džon Teri podržao je danas trenera Žozea Murinja, rekavši da je portugalski stručnjak najbolje rešenje za taj klub.

Izvor: ÐN

Nedelja, 04.10.2015.

23:11

Default images
Photo by Julian Finney/Getty Images

"Ako će neko da nas izvuče iz ove rupe, onda će to biti Žoze Murinjo. Imamo najboljeg trenera koji je stao iza nas i ostaćemo svi zajedno", rekao je Teri britanskim medijima.

Čelsi ima jednu od najlošijih sezona u poslednje vreme. Londonski klub je tek 16. na tabeli Premijer lige sa osam bodova iz osam kola.

"Nedostaje nam samopouzdanje. Ali, imamo veliku grupu igrača i neophodno je da se uspravimo, što ćemo i uraditi", kazao je kapiten ekipe.

On je ocenio da bi jedna pobeda u prvenstvu sve rešila.

"Moraćemo da pobedimo Aston Vilu u sledećem kolu. Reprezentativna pauza će biti dobra prilika da se osvestimo", istakao je Teri.

Murinjo je doneo Čelsiju dve titule u Premijer ligi tokom prvog boravka u klubu, a potom je osvojio prvenstvo i prošle sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: