Ljajić: Uvek je čast igrati za reprezentaciju

Reprezentativac Srbije Adem Ljajić rekao je da je uvek čast igrati za nacionalni tim, pa i u utakmicama koje nemaju takmičarski značaj.

Izvor: JT

Subota, 05.09.2015.

16:06

Default images
Starsportphoto

Srbija je u petak u rezultatskoj nevažnoj utkmici pobedila Jermeniju sa 2:0 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine, a u ponedeljak će gostovati Francuskoj u prijateljskoj utakmici.

Odigrali smo dobro protiv Jermenije i pobedili što je bio prioritet. Nije bilo publike, ali smo našli motiv u tome što smo igrali za nacionalni tim. Možda jesmo bili rasterećeniji zbog situacije u kojoj smo, ali je uvek čast igrati za reprezentaciju“, rekao je Ljajić, „Svi znamo ko je i šta Francuska, igraćemo kao i protiv Jermenije iako su Francuzi mnogo kvalitetniji od Jermena. Nadam se da ćemo ponovo odigrati dobro“.

Ljajić je dodao da je srećan što je iz Rome prešao u veliki klub kakav je Inter.

Fudbaler Tuluza Uroš Spajić, koji je u meču protiv Jermenije debitovao za reprezentaciju, rekao je da je ta pobeda veoma bitna za samopouzdanje.

Zadovoljan sam pobedom i zbog toga sto smo izašli iz minusa što je veoma bitno za samopouzdanje za naredne utakmice, jer se polako pripremamo za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo“, rekao je Spajić.

Spajić je dodao da je igrao pod tenzijom protiv Jermenije, pošto mu je to bila prva utakmica za reprezentaciju.

Osećali su se tenzija i naboj, ne debituje se svaki dan za reprezentaciju. Bilo je par situacija gde sam reagovao ishitreno, ali sam zaovaljan kako sam odigrao utakmicu“, rekao je Spajić.

Spajć je dodao da će mu igranje protiv reprezentacije Francuske, zemlje iz koje je njegov sadašnji klub, biti dodatni motiv.

Biće lep ambijent, očekujem pun stadion. Igraće se na novom stadionu u Bordou gde još nisam nastupio, pa mi je i zbog toga drago. Svestan sam snage Francuske i siguran sam da će biti lepa utakmica“, rekao je Spajić.

Utakmica između Srbije i Francuske igraće se u ponedeljak od 20.45 u Bordou.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: