Brejdi: U velikoj meri, svi smo izgubili

Zvezda Nju Ingland Petriotsa Tom Brejdi rekao je da su svi izgubili zbog skandala sa izduvanim loptama iako mu je pre nekoliko dana suspenzija ukinuta.

Izvor: JT

Subota, 05.09.2015.

15:44

Default images
Getty Images

Brejdiju je pre nekoliko meseci izrečena suspenzija na četiri utakmice jer je generalno bio svestan da se lopte na utakmici sa Indijanapolis Koltsima u finalu konferencije izduvaju. Petriotsi su slavili u tom duelu sa 45:7, potom su osvojili Superboul, pobedivši Sijetl Sihokse.

Sredinom ove nedelje, Federalni sud Sjedinjenih Država je uložio Brejdijevu žalbu i ukinuo mu suspenziju, pa će on moći da se nađe na terenu od početka sezone. Petriotse prvi meč očekuje u četvrtak, a rival će im biti Pitsburg Stilersi.

Iako je odluka o ukidanju suspenzije doneta u četvrtak, Brejdi se tek posle ponoći u petak oglasio povodom odluke i to preko svoje Fejsbuk stranice. Kvoterbek tima iz Bostona istakao je da ne može da dočeka početak nove sezone, ali da ostaje gorak ukus zbog svega što se desilo.

Iako sam srećan što ću moći da igram, žao mi je što je naša liga morala ovo da pretrpi. Ne mislim da je ovo bilo dobro za naš sport i u velikoj meri svi smo izgubili. Žao mi je i zbog svih onih čija sam osećanja možda povredio dok sam pokušavao da razrešim ovu situaciju. Volim NFL, čast je biti deo te zajednice i uvek ću dati sve od sebe kada predstavljam tim i ligu na način koji će sve učiniti ponosnima. Radujem se takmičenjima i nadam se da će se pažnja NFL navijača sada usmeriti tamo gde i treba – na veliki broj sjajnih igrača i trenera koji redno rade svake nedelje i žrvtvuju se toliko da bi ovu igru učinili sjajnom“, naglasio je Brejdi.

The regular season starts tomorrow morning and I can’t wait to fully commit my energy and emotion to focus on the...

Posted by Tom Brady on Friday, September 4, 2015

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: