Vil Čeri kod Saše Obradovića

Doskorašnji košarkaš Žalgirisa Vil Čeri novi je član Albe, potvrđeno je na zvaničnom sajtu nemačkog kluba.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 01.09.2015.

17:14

Default images
Starsport

Čeri je tokom karijere nosio dres Univerziteta Montana, a pošto nije biran na draftu 2013. godine, preko letnje lige pokušao je da dobije ugovor Klivlenda, ali je upisao "samo" osam utakmica, te u decembru 2014. godine započinje evropsku karijeru u Žalgirisu.

"Sviđa mi se stil igre koji se potencira u Albi. Saša Obradović je trener koji je u stanju da uvek izvuče najbolje iz igrača i svestan sam da mogu puno da pomognem timu", rekao je 24-godišnji košarkaš za klupski sajt.

Prošle sezone u Evroligi američki košarkaš beležio je prosečno 7,1 poena. 2,4 skoka i 1,7 astistencije po utakmici, dok je sa Žalgirisom osvojio titulu šampiona Litvanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: