Mađari u nedelju testiraju košarkaše Srbije

Košarkaška reprezentacija Srbije igra u nedelju od 19.30h protiv Mađarske prvu pripremnu utakmicu pred Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Izvor: B92

Subota, 01.08.2015.

23:17

Default images
Starsport

Srpski košarkaši nalaze se u Kranjskoj Gori gde se u odličnoj atmsoferi pripremaju za izazove na Eurobasketu.

„Odradili smo ovaj bazični deo priprema. Ja sam malo zakasnio i radio sam po posebnom režimu. Mislim da će me zbog toga selektor sutra odmarati, ali već sledecu utakmicu biću u timu. Ovde je mirnije nego na Kopaoniku i bolje nam je za rad“, rekao je Nemanja Bjelica.

Nemanja Nedović raduje se što sada sledi deo priprema koji igrači najviše vole.

„Znali smo šta nas ovde očekuje. Sada je čak i bolje nego 2013. odradili smo ta dva mikrociklusa koja su dosadna, sada slede utakmice i zanimljiviji deo, ali nećemo se sigurno opuštati već nastavljamo u istom ritmu. Za sada je dobro.“

Nikola Kalinić bio je u prethodne dve godine jedan od najvažnijih šrafova u reprezentaciji.

„Utisak je dobar, sjajan kako dolikuje reprezentaciji Srbije. Sad bi trebalo da krene lakši deo priprema sa utakmicama, ali mi se ne opuštamo.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: