Zagorčić: Ne plašimo se Sampdorije

Trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je da se njegovi fudbaleri ne plaše Sampdorije, pred duel sa italijanskom ekipom u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Izvor: JT

Sreda, 29.07.2015.

23:39

Default images
Starsportphoto

Prvi duel Novosađana i Samprodije na programu je u četvrtak od 21 čas u Torinu, a revanš se igra sledećeg četvrtka na „Karađorđu“.

"Trudićemo se da nametnemo svoj stil igre, za gol više. Treba da budemo maksimalni u odbrani, da budemo disciplinovani i zapretimo kada god to budemo mogli, jače i bolje. Uvažavamo Sampdoriju, ali nemamo strah“, rekao je Zagorčić.

Trener Sampdorije Valter Zenga ranije je rekao da je bio mnogo ljut posle poraza od Vojvodine u periodu kada je vodio Crvenu zvezdu pre deset godina.

„Ko gubi ima pravo da se ljuti“, kratko je uz osmeh prokomentarisao Zagorčić.

Na dodatno pitanje ko će imati pravo da se ljuti u četvrtak, Zagorčić je odgovorio:

Nadam se, Zenga“.

Zagorčić je rekao da nema dilema oko sastava, kao i to da nedavno oporavljeni kapiten Nino Pekarić ipak neće igrati protiv Sampdorije.

Trebalo bi da budemo svesni da Pekarić mnogo znači ekipi, ali u ovom momentu nije spreman da počne ovako važnu utakmicu. Razmišljam da li da bude na klupi ili da apsolutno ništa ne rizikujem, jer ćemo u narednom periodu imati koristi od njega“, naglasio je Zagorčić.

Trener Novosađana je naveo da njegovi igrači imaju pravo na greške i da se stručni štab trudi da im ulije dodatno samopouzdanje.

Svaka utakmica ima svoju težinu, posebno one u Evropi. Pokušavamo igrače da ubedimo da imaju kvalitet, mnogo više samopouzdanja. Imaju podršku. Greške su dozvoljene, ljudi smo, grešimo, samo treba da ih svedemo na minimum“, rekao je Zagorčić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: