Vazura: Zvezda se meša, Markinjos blizu

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura rekao je da se najveći rival Crvena zvezda meša u planove za dovođenje igrača, ali očekuje dolazak Markinjosa.

Izvor: B92, Veèernje novosti

Utorak, 07.07.2015.

21:16

Default images
foto: StarSport

"Zvezdi se nismo mešali apsolutno ni oko jednog igrača. Oni nama jesu! Znam i zašto, jer nam veruju", prenosi Mozzartsport Vazurinu izjavu.

Vazura je istakao da su igrači koji su došli tokom leta dobili godišnju platu manju od 150.000 evra, čim je demantovao spekulisanje pojedinih medija da je Bugarin Valerij Božinov dobio 400.000 evra za godinu dana.

"Ugovori su manji, ali su nagrade za osvajanje titule i duple krune veći, ali iznos još nije utvrđen. Važno je da su svi igrači koji su nas napustili poslednjih šest meseci oprostili dug i na taj način je smanjeno obeštećenje", rekao je Vazura za "Večernje novosti".

Što se tiče nastavka prelaznog roka, Vazura je istakao da Partizan nije odustao od dovođenja Markinjosa, te da su se poslednjih dana povećale šanse za dogovor.

"Čak i od strane njegovog kluba postoji želja da se razgovara što je pozitivna stvar. Mislim da je svima u interesu da dođe do saradnje i očekujem to brzo. Ukoliko on dođe prelazni rok je završen. Nismo razmatrali nijednog drugog igrača, i ove priče oko zadnjeg veznog nisu istina. Imamo Jevtovića, njega smo doveli i to je to", zaključio je generalni direktor kluba iz Humske.

On je istakao da su fudbaleri dobili dugo očekivanu platu u utorak, da pojedinima klub ne duguje ništa, ali da postoje "repovi od ranije", te demantovao pisanja medija o štrajku zaposlenih u SC Zemunelo.

Partizan će u subotu igrati protiv mađarskoj Vašaša poslednji test meč pred početak sezone, i duel sa Dilom Gori u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: