Durent spreman od avgusta

Jedan od najboljih košarkaša današnjice Kevin Durent oporaviće se od povrede stopala do avgusta.

Izvor: AK

Nedelja, 05.07.2015.

19:41

Default images
foto: Beta/AP

Krilni igrač Oklahoma Sitija je u martu operisao stopalo zbog čega je propustio završnicu regularnog dela sezone, a bez njega Tander nije izborio plej-of.

Durent je u trećoj fazi oporavka u kojoj polako šutira na koš, ali još uvek ne može da trči i naglo menja smer. On očekuje da potpuno bude spreman u avgustu.

"U Oklahomi sam od operacije, trudim se da se što pre oporavim. Uzbuđen sam jer je povratak blizu, radujem se tome", rekao je Durent.

On je tokom prethodne sezone dva puta operisao istu povredu stopala, pa je odigrao samo 27 utakmica.

"Bilo je teško, veoma teško. Ali to je samo deo putovanja na kojem se nalazim. Nastaviću da razmišljam pozivitno i naporno da radim, sve će biti u redu", istakao je Durent.

Pre ove sezone, Durent je propustio samo 16 utakmica tokom sedmogodišnje karijere.

On će sledećeg leta postati slobodan agent.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: