Milojević: Ispraviti greške za prolazak dalje

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da je relativno zadovoljan pobedom svog tima nad Domžalama, ali da u revanšu moraju da se isprave greške.

Izvor: JT

Četvrtak, 02.07.2015.

23:14

Default images
Starsportphoto

Tim sa Banovog brda je sa 1:0 pobedio slovenački tim na gostovanju u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a revanš se igra narednog četvrtka u Beogradu.

„Znali smo koliko je tim Domžala opasan, naročito u tranziciji. U prvom poluvremenu smo bili apsolutno dominantni. Iskoristili smo penal i imali psihološku prednost“, istakao je Milojević.

U drugom poluvremenu se isplatila naša ofanzivna igra, došli smo do penala i igrača više, a kada nismo dali gol naša igra se potpuno promenila. Nismo se snašli i bili mnogo lošiji rival“, dodao je Milojević.

Milojević je, međutim, istakao da ništa nije gotovo i da očekuje bolju igru svog tima u revanšu.

Završeno je prvo poluvreme, nadam se da ćemo ispraviti greške i proći dalje. Došli smo pravo sa priprema, nisu svi još spremni, a novi igrači se tek uklapaju“, naglasio je Milojević.

Trener Domžala Luka Elzner veruje da njegov tim i dalje ima šanse za prolazak dalje.

Napravili smo mnogo grešaka, prepustili sredinu terena i umesto da napadamo, čekali. To nam se osvetilo, njima su dosuđena dva penala, mi smo ostali sa igračem manje. Ostalo je da u Beogradu popravimo greške i probamo da nadoknadimo zaostatak“, rekao je Elzner.

Milojević je posle konferencije za štampu Elzneru poručio da poruči oca, proslavljenog slovenačkog fudbalera Marka, koji mu je bio omiljeni igrač kada je bio mlađi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: