LE: 'Nula' Vojvodine u Budimpešti

Fudbaleri Vojvodine odigrali su nerešeno bez golova (0:0) u Budimpešti protiv MTK, u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: ÐN

Četvrtak, 02.07.2015.

22:23

Default images
Starsportphoto

U izjednačenoj utakmici u prestonici Mađarske nije bilo podaka, pa će odluka o ekipi koja će proći dalje pasti za sedam dana u Novom Sadu.

MTK – Vojvodina 0:0

MTK: Hegediš – Bese, Vukmir, Grgić, Vadnai – Tijam, Vaš, Šterstik (Mike 46), Kanta – Varga (Šatmari 59), Torgele (Šramel 90+3)
Vojvodina: Žakula - Vasilić, Dinga, Đurić, Nastić - Sekulić, Puškarić – Paločević (Stamenić 64), Stanisavljević, Ivanić (Kordić 90+3) – Mrdaković (Maksimović 89) Vojvodina je od starta utakmice krenula ofanzivno, ali je i MTK pretio u pojedinim terenucima, međutim, pravih uzbuđenja nije bilo.

Od desetog minuta, domaći tim je više napadao, a Vojvodina je imala sreće u 28. minutu, kada je Dinga rukama zaustavio Torhelea, a Mađari očekivano tražili crvei karton.

Mladi fudbaler Novosađana je dobio žuti karton, a ubrzo je usledila pauza na utakmici zbog izuzetno velike vrućine. Posle pauze, MTK je nastavio sa napadima, odličnu šansu imao Vadnaj, ali je Nastić bio na pravom mestu.

Odmah potom, Ivanić je bio u odličnoj kontri po levoj strani, pokušao je da proturi loptu Mrdaković, ali je Vadnaj skrenuo loptu ka svom golmanu. Do kraja prvog poluvremena, viđene su šanse Varde kod domaćih i Nastića i Ivanovića kod Vojvodine, ali su mreže mirovale.

’Lale’ su imale inicijativu u drugom poluvremenu, ali je tek u poslednjih 15 minuta bilo izglednih prilika. Najbolju je propustio Stanisavljević, čiji je odličan udarac sa nekih 20 metara zaustavio golman domaćih.

Do kraja meča Vojvodina je pretila preko Ivanića i Mrdakovića, ali je MTK odoleo i uspeo da sačuva remi pred revanš u Novom sadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: