Greg Popović: Nikoga ne zovem u ponoć

Trener San Antonio Sparsa Greg Popović neće ugroziti svoj san jer u ponoć počinje "prelazni rok" u NBA ligi.

Izvor: AK

Utorak, 30.06.2015.

22:43

Default images
foto: Getty images

U sredu u ponoć po američkom vremenu ekipe će dobiti pravo da potpisuju slobodne agente, ali će Popović za to sačekati dan.

"Biću u krevetu, neću nikoga da zovem u ponoć. Ako to bude odlučivalo o nečijem dolasku, onda ni ne želim takve igrače", rekao je Popović.

Poslednjih dana se spekuliše da će Sparsi pokušati da dovedu jednog od najboljih krilnih centara lige Lamarkusa Oldridža, zvezdu Portland Trejl-Blejzersa, koga navodno žele i Lejkersi, Rokitsi, Meveriksi, Sansi i Reptorsi.

U međuvremenu, Popović će morati i da nagovori svoje dve zvezde Tima Dankana i Manua Đinobilija da potpišu nove ugovore, a navodno su bliži tome nego penziji.

U centru pažnje biće i ograničeni slobodni agent Kavaj Lenard, kao i neograničeni slobodni agent Deni Grin, koji je interesantan brojnim ekipama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: