Partizan sa Vojvodinom na +28

Košarkaši Partizana pobedili su Vojvodinu u Pioniru rezultatom 85:57, u 12. kolu Superlige Srbije.

Izvor: B92

Subota, 30.05.2015.

18:07

Default images

Ekipa Duška Vujoševića lako i ubedljivo je došla do 11. pobede u domaćem takmičenju.

Već posle pet minuta crno-beli su imali dvocifrenu prednost, a Vojvodina je u prvih 12 minuta ubacila samo pet poena (30:5). U nastavku meča nije bilo dileme, Vujošević je ukazao priliku svim igračima, pa je Partizan bez previše napora stigao do nove pobede.

Milan Mačvan bio je najbolji sa 11 poena, 6 skokova i 4 asistencije, Marinković je ubacio 21 poen, Milutinov je dodao 15 uz 7 skokova, a Murić i Andrić ubacili su po 10. U sastavu Vojvodine samo je Popović bio dvocifren sa 10 poena.

Tok meča:

Crno-beli su ozbiljno ušli u meč, pa su već u 4. minutu došli do dvocifrene prednosti. Andrić ej ubacio dve brze trojke, Milutinov je odrađivao posao pod košem za 13:3. Do kraja prve deonice gosti iz Novog sada ubacili su još samo dva poena, pa je pobednik već posle 10 minuta praktično bio poznat – 21:5.

Partizan je i u drugoj deonici nastavio da podiže prednost, a gosti iz Novog Sada nisu ništa mogli da pogode. U 13. minutu bilo je +25 (30:5), a Vojvodina je u finišu prvog dela uspela da postigne nekoliko koševa.

Ipak, na poluvremenu je Partizan imao ogromnih 47:21.

U trećoj deonici Vojvodina je bila izjednačena, ali je Partizan bez većih problema održavao 20+ poena prednosti. Vujošević je priliku pružio svim raspoloživim igračima, a pred odlučujućih 10 minuta crno-beli su imali 22 poena viška – 65:43.

Do kraja meča Partizan je rutinski održao visoko vođstvo i lagano stigao do novog trijumfa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: