Vilotić u najboljih 11 prvenstva Švajcarske

Srpskog fudbalera i člana Jang Bojsa Milana Vilotića švajcarski list Blik uvrstio je u idealnu postavu domaćeg šampionata.

Izvor: MN

Subota, 30.05.2015.

16:54

Default images

Vilotić je propustio prvi deo sezone zbog operacije, ali od trenutka kada se vratio na teren njegov tim na 13 uzastopnih utakmica nije doživeo poraz, a takođe je pomogao Jang Bojsu da se plasira u sesnaestinu finala Lige Evrope.

Srpski fudbaler je odigrao 20 utakmica u šampionatu Svajcarske, jednu u nacionalnom Kupu i šest u Ligi Evrope, uz četiri postignuta gola.

Jang Bojs je sezonu završio na drugom mestu i graće u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

U idealnom timu pored Vilotića našli su se: Tomas Vaklik (Bazel), Fulvio Sulmoni (Tun), Marek Suhi (Bazel), Renato Stefen (Jang Bojs), Markus Nojmar (Vaduc), Skelzen Gasi (Bazel), Musa Konate (Sion), Kajo (Grashoper), Gijom Oro (Jang Bojs) i Jakob Jancer (Lucern).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: