Kasiljas: Bio sam ljut na Ančelotija

Golman Real Madrida Iker Kasiljas priznao je da se nije uvek slagao s bivšim trenerom 'Kraljevskog kluba' Karlom Ančelotijem.

Izvor:

Sreda, 27.05.2015.

11:42

Default images
Getty Images

Čelnici Real u ponedeljak su saopštili da Ančeloti nije više trener madridskog kluba.

"Real je zahtevan klub i uprava i predsednik su doneli svoju odluku. Ali, ja želim da ; zahvalim Ančelotiju zbog onog što je uradio za mene, iako sam prošle sezone bio ljut jer nisam puno igrao. On je plemenita osoba i želim mu sve najbolje. Madrid će uvek biti njegov dom", rekao je Kasiljas.

O budućnosti Kasiljasa mediji spekulišu već nedeljama, naročito posle informacija da u Real stiže golman Mančester Junajteda David de Hea.

"Siguran sam da ću biti ovde i sledeće sezone. Ne mogu ni da zamislim da nisam u klubu. Želim da završim karijeru ovde. Ako stvari ne idu onako kako želim, mogao bih da odem, ali se trenutno osećam dobro. Suočiću se sa narednom sezonom kao da mi je prva ovde. To je moj izazov", naveo je Kasiljas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: