Poslednje kolo JSL: Ko će u baraž?

Poslednje kolo Superlige Srbije igraće se u nedelju od 17.00, a pet ekipa pokušaće da izbegne 14. mesto na tabeli koje vodi u baraž za opstanak.

Izvor:

Petak, 22.05.2015.

17:00

Default images

Posle 29. kola, na 14. mestu je subotički Spartak, a Napredak, Jagodina, Borac i Voždovac će takođe u poslednjem susretu pokušati da izbegnu doigravanje, u kojem će protivnik biti Metalac, koji je završio treći u Prvoj ligi Srbije.

Spartak ima 31 bod, koliko i Napredak, Jagodina i Borac su iznad sa jednim više, a u najboljoj pozociji je Voždovac, koji ima 33.

Klub iz Subotice će na svom terenu igrati protiv trećeplasiranog Čukaričkog, dok će Napredak dočekati Rad. Jagodina će se kod kuće sastati sa OFK Beogradom, a protivnik Borcu će u Čačku biti Partizan. Voždovac će gostovati Radničkom u Nišu.

Iz lige su direktno ispali kragujevački Radnićki 1923 i Donji Srem iz Pećinaca.

Radnički će u Novom Sadu igrati protiv Vojvodine, koja je u prošlom kolu izborila kvalifikacije za Ligu Evropa, dok će Donji Srem gostovati Novom Pazaru.

Drugoplasirana Crvena zvezda dočekaće ekipu lučanske Mladosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: