Ančeloti: Osećam da ću ostati

Trener Real Madrida Karlo Ančeloti rekao je da želi da ostane na Santjago Bernabeu i da će ostati sve dok u klubu ne kažu drugačije.

Izvor:

Petak, 22.05.2015.

14:50

Default images
Beta/AP

"Još nisam razgovarao ni sa kim u klubu. I dalje o sebi razmišljam kao o treneru Reala... Sve dok klub ne kaže drugačije. U nedelju ili ponedeljak bi trebalo da se sastanemo i da razgovaramo o budućnosti. Biće fantastično ako ostanem, jer to želim", rekao je Ančeloti.

Ančeloti je istakao je uvek bio u dobrim odnosima s predsednikom kluba Florentinom Peresom, i da će tako ostati čak i ako napusti Real.

"Ako ostanem, biću srećan, ako odem, odlazim posle dve fantastične godine. Moj osećaj je da ću ostati. Želim da nastavim, jer volim ovaj klub i grad... Ne smetaju mi glasine o mojim naslednicima na klupi Reala, kao što su (trener Napolija Rafael) Benites i drugi. To je normalno, takve stvari se dešavaju u fudbalu", rekao je Ančeloti.

Real Madrid u subotu, u poslednjem kolu španskog šampionata, dočekuje Hetafe. Tim Karla Ančelotija će sezonu završiti na drugom mestu tabele, iza Barselone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: