Mesi: Tačno ono što smo želeli

Leo Mesi postigao je dva fenomenalna gola onda kada su njegovom timu bili najpotrebniji – u polufinalu Lige šampiona.

Izvor: SO

Četvrtak, 07.05.2015.

08:54

Default images
Beta/AP

Argentinac je bio najzaslužniji za pobedu nad Bajernom 3:0 u prvom meču.

“Radovao sam se mnogo jer sam bio oduševljen zbog gola i zbog toga šta nam je on značio za ovaj meč. Ranije smo imali mečeva u kojima smo stvarili šanse, ali jednostavno nismo mogli da damo gol“, rekao je Mesi.

Argentinac je prvi gol postigao silovitim udarcem sa ivice kaznenog prostora, a zatim je maestralno prevario Boatenga i desnom nogom prebacio golmana Nojera.

“Slavio sam tako jer smo uspeli da ih načnemo, što je vitalno za ovaj dvomeč. Srećom, uspeli smo da damo još dva gola“.

Posle toga, u četvrtom minutu nadoknade Mesi je asistirao Nejmaru za konačnih 3:0.

“Ovo je definitivno bio vrlo komplikovan meč – polufinale LŠ sa timom koji poseduje izvrsne igrače. Bajern takođe voli da drži loptu u nogama, igramo slično. Teško nam je bilo da damo prvi gol, posle je sve došlo brzo i dobili smo tačno ono što smo želeli od ovog meča“.

Pre prvog meča trener Bajerna Pep Gvardiola kazao je da njegov tim nema šta da traži u revanšu ako ne postigne gol u gostima.

“Ne znam da li sam saglasan sa njime. Istina je da nosimo dobar rezultat u Nemačku, ali znamo da će biti teško u Minhenu jer je Bajern tamo naročito jak“, zaključio je Mesi.

Oduševljeni Mesijevom igrom bili su i njegovi saigrači Pike i Masćerano.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: