Vulićević se vratio na teren

Fudbaleri Partizana pobedili su srpskoligaša Srem iz Jakova sa 6:1 (5:1) u prijateljskoj utakmici odigranoj u Sportskom centru Teleoptik.

Izvor: ÐN

Sreda, 06.05.2015.

13:34

Default images
Starsportphoto

Lider Superlige trijumfovao je golovima Kojića u 7. i 20, Luke u 11, Đurića u 28, Markovića u 30. i Rudana u 61, dok je jedini strelac za goste bio Mrdaković u 27. minutu.

Trener Zoran Milinković šansu je ukazao igračima koji nisu imali preveliku minutažu, a posle sedam meseci pauze zbog povrede igrao je Miroslav Vulićević, koji je dva puta asistirao Kojiću.

"Ovo mi je prva utakmica još od jesenas i večitog derbija i drago mi je zbog asistencija. Dogovor sa doktorom bio je da odigram pola sata, još osećam sitne bolove, što je normalno", rekao je Vulićević.

Partizan u 27. kolu Superlige u subotu od 19 sati dočekuje Spartak iz Subotice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: