On bi i NFL i MLB, Baksi ne daju

Tampa Bej Bakanirsi draftovali su pre nekoliko dana Džejmisa Vinstona kao prvog pika, te ekspresno eliminisali mogući problem u vezi s njegovom koncentracijom.

Izvor: AK

Ponedeljak, 04.05.2015.

18:11

Default images
foto: Beta/AP

Bakanirsi su u ugovor sa Vinstonom uneli klauzulu po kojoj sjajni kvorterbek ne može da igra profesionalno bejzbol dok je pod ugovorom vrednim 25 miliona dolara.

Vinston inače obožava bejzbol, bio je veoma blizu igranja za Florida Stejt, a njegovi agenti uglavnom predstavljaju bejzbol igrače.

"Trenutno sam koncentrisan na fudbal. Volim da budem kvorterbek. Volim i bejzbol. Igrati oba spota bi bilo najbolja stvar na svetu. Ali ne mogu sad da pričam o tome, koncentrisan sam na fudbal sada", rekao je Vinston pre nekoliko meseci.

Vinston ne bi bio prvi NFL igrač koji bi igrao u MLB ligi, Dion Senders je svojevremeno pokušao u jednom danu igrao u obe lige, ali nije uspeo, mada je istovremeno bio član Atlanta Falkonsa u NFL i Sinsinati Redsa u MLB.

"Voleo bih da igram bejzbol tri meseca godišnje, ili jedan mesec, jer ne mogu da oduzmem previše vremena treniranju fudbala. Teško je biti među najboljim kvorterbekovima u NFL i igrati i u MLB. Senders je bio kornerbek, ne QB", dodao je mladi Vinston.

Kako prvi pik sa drafta Vilson ne bi podlegao pritisku od prevelike želje da igra u obe lige, Bakanirsi su ubacili klauzulu po kojoj može da igra samo NFL, dok je pod ugovorom s njima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: