Kameron zaboravio za koga navija

Britanski premijer Dejvid Kameron postao je predmet ismevanja na internetu pošto je u jednoj televizijskoj emisiji pogrešio ime fudbalskog kluba za koji navija.

Izvor: JT

Subota, 25.04.2015.

23:43

Default images
Beta/Toby Melville, Pool Photo via AP

Kameron je u emisiji izjavio da je oduvek navijao na londonski Vest Hem, posle čega je zastao i vidno posramljen rekao da zapravo navija za Aston Vilu pošto je nekada njegov stric vodio taj klub.

Ne znam šta mi se desilo. Danas imam mnogo obaveza“, rekao je britanski premijer, dve nedelje pre parlamentarnih izbora u Velikoj Britaniji. Ta ’rupa u pamćenju’ izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama, koji možda mogu da „nasmeju samog Kamerona ako ne želi da promeni imidž lidera koji je isključen iz stvarnosti svojih birača i to u zemlji u kojoj fudbal ima kultni status“, naveli su britanski mediji.

Zanimljiv komentar izneo je i bivši kapiten reprezentacije Engleske Gari Lineker, koji je sada jedan od najpoznatijih britanskih komentatora.

Kameron je zaboravio za koga navija – prošle nedelje za Aston Vilu, ove nedelje za Vest Hem, a sutra možda za Burnli?“, napisao je Lineker. Kameron je nedavno ismejan na internetu pošto je objavljena njegova fotografija sa jedne zabave na kojoj jede hotdog viljuškom i nožem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: