"Sesk bez problema sa Arsenalom"

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo rekao je da Sesk Fabregas neće imati problema da nastupi pred navijačima svog bivšeg kluba Arsenala.

Izvor: MN

Petak, 24.04.2015.

23:45

Default images
Photo by Richard Heathcote/Getty Images

Nekadašnji kapiten Arsenala je iz londonskog tima prešao u Barselonu 2011, da bi prošlog leta ponovo imao priliku da se vrati među "tobdžije", ali se odlučio za rivalski klub – Čelsi.

U nedelju ga čeka povratak na Emirate gde će se dve ekipe sastati u derbi meču Premijer lige.

"Ne znam zašto Fabregas nije izabrao Arsenal, ali znam zašto se odlučio za Čelsi. Ne mogu da pričam o tome zašto je napustio Arsenal ili šta ga je sprečilo da se tamo vrati. Ne znam da li je to bila njeogva ili menadžerova odluka. Mogu samo da pričam o tome šta smo mu mi obećali. Rekao sam mu da ćemo izgraditi tim koji će odgovarati njegovom stilu igre, da će biti važan fudbaler u našem projektu i naravno, dobri projekti se završavaju titulama. On je to i tražio. To je sve što mogu da kažem."
Photo by Jasper Juinen/Getty Images
Portugalac je rekao da ne razmišlja o tome kakav će doček Fabregas imati od strane navijača Arsenala i kako će se to odraziti na igru španskog fudbalera.

"Ne znam, da budem iskren, ni ne brinem o tome. Lampard je igrao na Stamford bridžu za Mančester Sitijem bez ikakvih problema. Ne vidim razlog da bi sa Fabregasom moglo biti drugačije. Igrao je protiv Barselone kao igrač Arsenala, zašto ne bi mogao da igra na Emiratima u Čelsijevom dresu. Nema problema", istakao je Murinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: