Savić: Derbi je insipracija

Legenda Crvene zvezde Dušan Savić izjavio je da se nada kako će 148. večiti derbi sa Partizanom proći u sportskoj atmosferi i da će pobediti crveno-beli.

Izvor:

Ponedeljak, 20.04.2015.

20:43

Default images
fkcrvenazvezda.com

"Prognoze u derbiju ne važe, nije to utakmica koju odlučuje kvalitet tima ili pozicija na tabeli. Derbi je inspiracija, pobedi onaj koji u tom momentu bude bolji ili koji višse bude želeo pobedu. Naravno, želim da to bude Zvezda, to bi bilo dobro i za prvenstveno, jer bi finiš bio zanimljiviji", rekao je Savić.

Promociju je obeležio incident čiji je vinovnik bio jedan od autora, Božo Koprivica, posle kojeg je legendarni fudbaler crveno-belih Vladimir Petrović u znak protesta napustio salu.

Savić se prisetio i vremena kada je on bio akter večitog derbija.

"Kao dečak na Ubu sanjao sam da zaigram u derbiju. Možda i zato mi je najdraži prvi derbi kada smo pobedili sa 3:1, a ja bio strelac. Uživao sam u ambijentu derbija, bila su to neka drugačija vremena, a moram da priznam da mi je najteže bilo kada me je čuvao Blagoje Paunović", prisetio se Savić.

Naredni, 148. derbi igra se sledećeg vikenda, a Partizan trenutno ima pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: