Milosavljević: Ništa nije gotovo

Kapiten Partizana Dragan Milosavljević rekao je da je Crvena zvezda zasluženo slavila u trećem meču polufinalne serije ABA lige.

Izvor: JT

Nedelja, 19.04.2015.

01:11

Default images
Starsportphoto

Milosavljević je posle utakmice koju su ‘crveno-beli’ dobili sa 95:85 i povela sa 2-1 u seriji istakao da je Zvezda odigrala borbenije.

Bila je jako teška utakmica. Čestitao bih Zvezdi na pobedi, odigrala je sjajno. Fizički su bili jači, ubacili su dostašuteva i igrali stvarno sjajno. Zasluženo su pobedili. Mi nismo dobro ušli u meč, možda nas je malo opustila pobeda u prošloj utakmici. Mislim da ništa nije gotovo. Sutra nas očekuje jako težak meč”, rekao je Milosavljević.

Zvezda je u subotu uveče u svakom segmentu igre bila bolja od Partizana i na kraju imala i 14 skokova više od ‘crno-belih’.

Tim skokovima su uspeli da pobede. U odlučujućim momentima su bili borbeniji i sakupili lopte u napadu i to je bila prednost ovoga puta”, dodao je Milosavljević, “Jednostavno je, moramo da izađemo i da pružimo maksimum. Oni su u blagoj prednosti, vode 2:1, ali možda je veći pritisak na njima. Videćemo, ništa nije gotovo”.

Četvrta utakmica polufinala plej-ofa između Partizana i Zvezde igra se u nedelju od 21 čas, a domaćini su ponovo ‘crno-beli’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: